Foto:

Plaatsen van bladkorven

  •   keer gelezen

Bladafval is een jaarlijks terugkerend probleem.

Om het afvoeren van blad te vergemakkelijken zal het Serviceteam Buitenruimte bladkorven plaatsen in week 41/42,

Hier vindt u de lijst met alle locaties van bladkorven. Heeft u in een andere kern behoefte aan een bladkorf? Laat het ons weten via 088 75 15 000 of stuur een e-mail naar molenlanden@jouwgemeente.nl. Wij zullen dan kijken of wij aan dit verzoek kunnen voldoen. Mocht dat niet lukken dan wordt dit meegenomen naar het volgende seizoen in 2022.

In deze korven kunt uw bladafval van de straat en overtollige bladeren uit uw eigen tuin deponeren. Ander (groen) afval, bijvoorbeeld takken, mag niet in deze korven worden gegooid.
Deze bladkorven worden één keer per week geleegd. Mocht de bladkorf tussentijds vol zijn dan kunt u dit melden bij het meldpunt openbare ruimte via 088 75 15 000. Half december, als het meeste blad is gevallen en opgeruimd, zullen de korven weer worden verwijderd.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.