<p>De wethouders gaan graag met de inwoners in gesprek tijdens de fysieke spreekuren</p>

De wethouders gaan graag met de inwoners in gesprek tijdens de fysieke spreekuren

(Foto: Molenlanden)

Wat leeft er in uw dorp of stad? Vertel het ons tijdens het spreekuur!

  •   keer gelezen

De wethouders van gemeente Molenlanden blijven graag met u in gesprek. Daarom vinden ook in het najaar weer spreekuren plaats. Om ‘gewoon’ even kennis te maken of om te horen wat u wenst voor uw dorp of stad.

De spreekuren vinden weer fysiek plaats op verschillende locaties in de gemeente. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven. Een afspraak maken is niet nodig.

Een veilige buurt, een toffe ontmoetingsplek, een betaalbare woning, genieten van groen? Wat is nodig om de woon- en leefbaarheid in het dorp of de stad nog beter of mooier te maken. Maar ook, wat gaat er goed? De wethouders horen graag wat extra aandacht verdient of wat voor ideeën u heeft.

Data, locaties en tijden

Op www.molenlanden.nl/spreekuren vindt u de verschillende data, tijden en locaties. Voor toegang tot de verschillende locaties is geen coronatoegangsbewijs nodig. Graag tot ziens!


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.