Foto: Stockfoto

Overlast in uw buurt? Buurtbemiddeling helpt als u er samen niet uitkomt

  •   keer gelezen

Buurtmiddeling is al 25 jaar lang een groot succes. U kunt hier als inwoner van Molenlanden ook gebruik van maken.

Wat houdt Buurtbemiddeling in?

Met inzet van Buurtbemiddeling wordt de leefbaarheid in de buurt vergroot. Bij buurtbemiddeling worden problemen tussen burgers onderling aangepakt door het inschakelen van vrijwilligers in de buurt, die vooraf getraind zijn in conflictbemiddeling. De organisatie ELKwelzijn beschikt dan ook over 3500 vrijwilligers. Voorbeelden van problemen tussen burgers onderling zijn: harde muziek die continu aanstaat, een hond die de hele dag blaft en buren die hun auto verkeerd bij u voor de deur parkeren. Buurtbemiddeling vermindert de ervaren woonoverlast en heeft een positief effect op de gezondheid van mensen.

Wilt u bemiddeling in uw buurt?

Ervaart u nu burenoverlast en wilt u er wat aan doen? Neem dan contact op met ELKwelzijn Buurtbemiddeling! Dit kan via: buurtbemiddeling@elkwelzijn.nl [Telefoon: 0345-515227


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.