<p>We willen stimuleren dat creatieve en innovatieve idee&euml;n van onze inwoners en bedrijven worden gedeeld </p>

We willen stimuleren dat creatieve en innovatieve ideeën van onze inwoners en bedrijven worden gedeeld

Foto: Gemeente Molenlanden (Martin Mengelkamp)

Duurzaamheidsprijs Molenlanden

  •   keer gelezen

Gemeente Molenlanden heeft een duurzaamheidswedstrijd en is op zoek naar creatieve en innovatieve ideeën om de gemeente nog duurzamer te maken!

Ben jij die duurzame bedenker of doener? Tot 25 september kan iedereen die Molenlanden duurzamer maakt, voorbeelden en ideeën aandragen in drie categorieën: jeugd tot 21 jaar, burgerinitiatieven/non-profit en ondernemers. Je maakt hiermee kans op een geldprijs van maximaal € 1.000,- per categorie.

Wethouder Teunis Jacob Slob: “Deze duurzaamheidswedstrijd is voor en door bewoners. We willen graag stimuleren dat de vele creatieve en innovatieve ideeën van onze inwoners en bedrijven worden gedeeld. Om zo ook anderen te inspireren om in actie te komen! Ik roep daarom graag iedereen van harte op om mee te doen.”

(tekst gaat verder onder het filmpje)


Hoe werkt het?

Jongeren, inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers kunnen voorbeelden en initiatieven aangedragen die Molenlanden duurzamer hebben gemaakt in de volgende drie categorieën:

- jeugd tot 21 jaar

- burgerinitiatieven en non-profit

- ondernemers

Voor elke categorie is een bedrag van € 1.000,- beschikbaar. De prijs voor de ondernemers wordt beschikbaar gesteld door Stichting BlauwZaam.

Meer info

Meer informatie (zoals criteria en contactgegevens) zijn te vinden op www.molenlanden.nl/duurzaam.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.