Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Foto: Jan

IVIO-Opleidingen start met taallessen in de regio

Algemeen 191 keer gelezen

Na de zomer werkt IVIO-Opleidingen in opdracht van de regio Gorinchem aan de aanpak van laaggeletterdheid in de regio. Binnen de gemeente Molenlanden, Vijfheerenlanden en Gorinchem verzorgt de taalschool onderwijs op elk niveau.

IVIO Relatiemanager Bas van Klompenburg geeft aan dat hij blij is dat IVIO kan starten in de regio. “Vanaf september starten we met onze cursussen. Samen met onze docenten hebben wij heel veel zin om te beginnen. De regio Gorinchem is een prachtige regio om voor aan de slag te gaan”.

Samen met projectmanager Mieke van der Veeken en een team van ervaren trajectbegeleiders en docenten zorgt hij voor de organisatie van taallessen voor inwoners van de gemeenten Gorinchem, Molenlanden en Vijfheerenlanden.

Lessen volgen IVIO-Opleidingen is de opvolger van het DaVinci College en NL Training. Deelnemers die in september verder willen gaan met het volgen van taallessen kunnen zich aanmelden bij IVIO-Opleidingen. Aanmelden kan via gorinchem@ivio.nl of door te bellen naar 0320-229900. Ook mensen die momenteel nog geen taalles volgen of graag meer informatie willen kunnen contact met IVIO opnemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen