Gemeentenieuws Molenlanden

Heeft u de bon al verzilverd?
Heeft u de bon al verzilverd? Foto: Stockfoto

Verzilver uw duurzame bon en maak kans op 10Watt zonnepanelen

Algemeen 180 keer gelezen

Heeft u al de gratis duurzame bon van € 45,-- verzilverd of gaat u dit nog doen? Dan maakt u tevens kans op een extra mooi duurzaam cadeau! Tot en met 31 juli 2021 kunt u nog de gratis cadeaubon van € 45,-- aanvragen. Hiermee kunt u handige energiebesparende producten bestellen en bespaart direct ook op uw energierekening.

3500 Woningeigenaren zijn u al voorgegaan! Als u de bon verzilvert, maakt u automatisch kans op een van de drie WAKA WAKA 10Watt Zonnepanelen! Handig voor op vakantie, onderweg of in de tuin. Hiermee ondersteunen we tevens de organisatie WAKA WAKA (www.waka-waka.com) en maken we schone elektriciteit toegankelijk voor families en mensen die dat hard nodig hebben. 

Hoe maakt u kans? 

Vraag de gratis duurzame bon ter waarde van € 45,-- aan via www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden en verzilver de bon in de webshop. Dit kan tot uiterlijk 31 juli 2021. Heeft u de bon al verzilverd? Dan hoeft u niets te doen. U doet automatisch mee met de winactie. Op 2 augustus 2021 worden de prijswinnaars bekend gemaakt. U ontvangt hierover persoonlijk bericht. 

De bon en winactie geldt voor particuliere woningeigenaren in de gemeente Molenlanden. Voor huurders start in het najaar een vergelijkbare cadeaubonnenactie. Tip ook een ander over deze actie. Iedereen is gebaat bij energiebesparende maatregelen. Voor een lagere energierekening, meer comfort en het klimaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen