Gemeentenieuws Molenlanden

Doe mee aan de collectieve glasisolatieactie
Doe mee aan de collectieve glasisolatieactie Foto: Aangeleverd

Laatste kans deelname glasisolatieactie | Inschrijving sluit 18 juli

Algemeen 322 keer gelezen

De collectieve glasisolatieactie van de gemeente Molenlanden en het Regionaal Energieloket eindigt op 18 juli. Met deze actie wil de gemeente het verduurzamen van woningen gemakkelijk maken en energiebesparing stimuleren. Door het samen te doen, kunnen bewoners isoleren tegen een voordelige prijs. 


De gemeente Molenlanden en het Regionaal Energieloket organiseren daarom de collectieve inkoopactie voor HR ++ glas. Dit glas is een van de beste soorten isolerend glas die in de meeste gevallen in bestaande kozijnen past. Inmiddels hebben 25 inwoners zich aangemeld voor de actie. U kunt ook nog meedoen tot 18 juli. 

Wethouder Teunis Jacob Slob: ”Deze glasisolatieactie levert onze inwoners naast een comfortabel en energiezuiniger huis, ook gemak op. Het geeft ze een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan. Nu kan men een vrijblijvende offerte krijgen tegen een goede prijs. Kortom, een hele mooie actie die ik van harte aanraad gebruik van te maken!’

Meedoen kan online via www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden of door op werkdagen te bellen met het Regionaal Energieloket op nummer 088 – 525 4110. Na inschrijving ontvangen zij een uitnodiging om een woningopname in te plannen met de installateur. Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte. Hierna kunnen bewoners besluiten of ze meedoen met de actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen