Doe mee aan de collectieve glasisolatieactie
Doe mee aan de collectieve glasisolatieactie (Foto: Aangeleverd)

Glasisolatieactie voor huiseigenaren Molenlanden

  •   keer gelezen

De gemeente Molenlanden start in samenwerking met het Regionaal Energieloket een collectieve actie voor glasisolatie voor haar inwoners. Met deze actie wil de gemeente het verduurzamen van woningen gemakkelijk maken en energiebesparing stimuleren. Door het samen te doen, kunnen bewoners isoleren tegen een voordelige prijs. 

Op een online informatieavond op 10 juni wordt de actie toegelicht en welke subsidiemogelijkheden er zijn. Inwoners zijn van harte welkom om deel te nemen van 19.30 tot 20.30 uur. Aanmelden kan via www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden..


Wethouder Teunis Jacob Slob: ”Deze glasisolatieactie levert onze inwoners naast een comfortabel en energiezuiniger huis, ook gemak op. Het geeft ze een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan. Nu kan men een vrijblijvende offerte krijgen tegen een goede prijs. Kortom, een hele mooie actie die ik van harte aanraad gebruik van te maken!’

Online informatieavond 10 juni 19:30 uur

Ter voorbereiding op de actie wordt op 10 juni van 19:30 tot 20:30 uur een online informatieavond georganiseerd. De glasisolatieactie wordt dan verder toegelicht en bewoners kunnen hun vragen stellen aan het Regionaal Energieloket, de installateur en de gemeente. Inschrijven gaat online via www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden of op werkdagen te bellen met het Regionaal Energieloket op nummer 088 – 525 4110.

Gelijk aan de slag kan ook

Inwoners die nu al meer informatie willen of direct mee willen doen met de actie kunnen dat doen via www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden . Na inschrijving ontvangen zij een uitnodiging om een woningopname in te plannen met de installateur. Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte. Hierna kunnen bewoners besluiten of ze meedoen met de actie.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.