Foto: Aangeleverd

Duurzame boerderijen gezocht!

  •   keer gelezen

Stichting Boerderij en Erf helpt graag mee met het verduurzamen van Molenlanden. Samen met de gemeente ondersteunt zij eigenaren van boerderijen die hun specifieke pand energiezuinig willen maken. Dit doen ze door hen te informeren en te inspireren met voorbeelden van anderen.

De stichting is daarom op zoek naar voorbeelden van met name oudere boerderijen die al (deels) zijn verduurzaamd. Bijvoorbeeld door isolatie, duurzame energievoorziening of andere slimme aanpassingen. Bent u eigenaar van zo’n pand en wilt u uw kennis en ervaringen met anderen met vergelijkbare woningen delen? Neem dan contact op met Frans van den Berg, projectleider van de Duurzame Boerderij van Stichting Boerderij en Erf via telefoon 06-52083422 of e-mail frans.alewijn@gmail.com


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.