Foto: Gemeente Molenlanden

Lintjesregen 2021: burgemeester brengt een verrassingsbezoek

  •   keer gelezen

Op maandag 26 april verraste Burgemeester Theo Segers de 10 gedecoreerden in onze gemeente met een bezoek. Hij ging persoonlijk langs om het nieuws te vertellen dat zij zijn onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De burgemeester koos er bewust voor om dit persoonlijk te vertellen. Vanzelfsprekend op gepaste afstand.


Lintjesregen 2021: ook in Molenlanden net even anders
Door de coronamaatregelen was er dit jaar geen bijeenkomst. Wel een verrassingsbezoek langs de 10 inwoners die zich al jarenlang vrijwillig inzetten voor de maatschappij, een goed doel of een vereniging. De uitreiking was zo feestelijk mogelijk, maar op 1,5 meter afstand. Burgemeester Theo Segers kon de gedecoreerden persoonlijk feliciteren, maar het lintje niet opspelden. Die eer was aan een aanwezig familielid of partner.

Bekijk hier het overzicht met de foto’s van de 10 gedecoreerden in Molenlanden.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.