Uitnodiging digitale inwonersavond 22 april

  •   keer gelezen

Gaan de Lek en Linge ons warm water leveren? Of halen we warmte uit de grond? U komt het te weten tijdens de informatieavond warmte transitie.

Uitnodiging digitale inwonersavond 22 april 
Nederland gaat van het aardgas af, dat staat vast. De komende decennia gaan we met z’n allen, stap voor stap, over op duurzame energie.  Om onze huizen te verwarmen en om voor een warme douche te zorgen. Ook in Molenlanden zijn de eerste stappen gezet op weg naar een duurzame warmtevoorziening voor iedereen.

Samen met een groep enthousiaste inwoners heeft de gemeente begin dit jaar een klankbordavond gehouden. Dit heeft veel informatie opgeleverd. En ondertussen heeft het team warmte transitie ook verdere stappen gezet. Graag delen we onze kennis over de overgang naar duurzame warmte met u. Ook weten we dat er bij de inwoners van onze dorpen en stad veel kennis aanwezig is. Wist u dat het gebruiken van het water in de Lek en Linge als warmtebron voor ons douchewater een haalbare optie is? Zo is er veel kennis die we graag verzamelen, delen en met elkaar uitwisselen.

We nodigen u van harte uit om kennis met ons te delen. Want de overgang naar duurzaam kan alleen slagen als we het samen doen. Ook willen we samen met u onderzoeken welke wijken of buurten het meest in aanmerking komen om als eerste te starten.

Wilt u weten waar we nu staan in de gemeente Molenlanden? En meer weten over alle mogelijkheden? Heeft u kennis of ideeën die u wilt delen met uw mede-Molenlanders en de gemeente? Doe dan mee en meld u aan voor de bewonersavond op 22 april.

U bent van harte welkom op de bewonersavond op donderdag 22 april van 19.30 tot 21.00 uur. De bijeenkomst zal online plaatsvinden en staat in het teken van informatie-uitwisseling.

Wilt u meepraten? Invloed hebben en informatie delen? Meld u dan aan op https://www.transitievisie-warmte-molenlanden.nl! U ontvangt op 22 april een link waarmee u kunt inloggen en online kunt deelnemen.

Tot donderdag 22 april, 19.30 uur.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.