Foto:

Veilig en fit blijven trappen

  •   keer gelezen

Hoe blijft u veilig en fit op de fiets?

Tijdens de online bijeenkomst op donderdag 18 maart van 10.00 tot 12.00 uur krijgt u tips hoe u als fietser veilig en comfortabel onderdeel blijft van het verkeer. Hoe stap je veilig op- en af? Hoe zit dat ook alweer met de verkeersregels? Ook krijgt u tips over de aanschaf van een nieuwe (elektrische) fiets. En natuurlijk krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

Wilt u deelnemen aan deze Microsoft Teams bijeenkomst? Of vindt u dat deze bijeenkomst zinvol is voor uw vader, moeder, opa en/of oma? Stuur een e-mail naar beweegcoach Stan info@gigamolenlanden.nl. Of bel naar 06 – 228 102 86 @GiGaMolenlanden.

Een (fiets) ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dat u alert en fit deelneemt aan het verkeer in en rondom @gemeenteMolenlanden.

Tot zien bij de online bijeenkomst Veilig en fit blijven doortrappen.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.