Training ‘Staan in je kracht’
Foto: Stockfoto

Training ‘Staan in je kracht’

  •   keer gelezen

Iedereen bezit van nature eigen kracht. Hoe leer je die van jou kennen of hoe pak je die weer op na een moeilijk periode? Aan de hand van theorie- en praktijklessen, invuloefeningen, groepsgesprekken en zelfreflectie krijg je handvatten aangereikt om steeds meer in je eigen kracht te komen staan.

Praktische training in kleine groep

‘Staan in je kracht’ is vooral een heel praktische training, gericht op je eigen situatie. Het is een groepstraining voor 8 tot 10 deelnemers. Je krijgt ook huiswerkopdrachten die tijdens de bijeenkomsten besproken worden. Ervaringen uitwisselen met anderen heeft een positief effect op jouw proces. De 8 bijeenkomsten worden gegeven door een professionele trainer van MEE-Vivenz in samenwerking met een ervaringswerker.

Wanneer en waar

Na het succes en vele aanmeldingen bij de eerste training, willen we de training opnieuw starten op woensdag 10 maart van 9:30 tot 12:00 uur. De andere cursusdagen zijn: 17, 24 en 31 maart/7, 14, 21 en 28 april.

Locatie in Ottoland: Achter het Regthuis (A-even 94). Volgens de corona richtlijnen voor zorg mag deze training doorgaan. Wij houden de richtlijnen steeds in de gaten en starten als dit akkoord is. Tijdens de training houden we ons aan de RIVM maatregelen.

Meer informatie of aanmelden

Stuur een e-mail naar renske.boog@vivenz.nl of bel: 06 – 11 00 10 81


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.