Oproep van de Rekenkamer Molenlanden – Meldingen openbare ruimte
De Rekenkamer Molenlanden doet onderzoek naar Meldingen Openbare Ruimte.
De Rekenkamer Molenlanden doet onderzoek naar Meldingen Openbare Ruimte. (Foto: Gemeente Molenlanden)

Oproep van de Rekenkamer Molenlanden – Meldingen openbare ruimte

  •   keer gelezen

De Rekenkamer Molenlanden doet momenteel onderzoek naar meldingen openbare ruimte in de gemeente Molenlanden. Burgers verwachten van de overheid dat deze de verantwoordelijkheid neemt voor een goed beheer van deze openbare ruimte. Graag ontvangt de Rekenkamer ook uw input.

Heeft u een melding gedaan?

Voor ons onderzoek zijn wij op zoek naar inwoners die het afgelopen jaar een melding hebben gedaan bij de gemeente. Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met het doen van die melding en de afhandeling daarvan. Denk bijvoorbeeld aan een melding over straatmeubilair of de kwaliteit van de stoep of straat.

Wat was uw ervaring?

Heeft u het afgelopen jaar bij de gemeente Molenlanden een melding gedaan over iets in de openbare ruimte? Laat ons weten wat uw ervaring hiermee is! Wij zijn benieuwd naar de dingen die volgens u goed zijn gegaan (‘tops’), maar ook naar de dingen die wat u betreft voor verbetering vatbaar zijn (‘tips’). Denk bijvoorbeeld aan: Hoe is uw melding in behandeling genomen? Welke informatie ontving u over de afhandeling hiervan? Is uw melding naar tevredenheid opgelost? Wilt u andere informatie over dit onderwerp onder de aandacht van de Rekenkamer brengen? Voelt u zich dan vooral vrij dit te doen!

Stuur uiterlijk 26 februari een e-mail met uw ervaring naar de secretaris van de rekenkamer, Jolanda Stam: jolanda.stam@jouwgemeente.nl


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.