Burgemeester Segers nogmaals in gesprek met jongeren
Burgemeester in gesprek met jongeren
Burgemeester in gesprek met jongeren (Foto: Gemeente Molenlanden)

Burgemeester Segers nogmaals in gesprek met jongeren

  •   keer gelezen

Burgemeester Segers gaat zaterdagavond 30 januari a.s. opnieuw graag in gesprek met jongeren uit Molenlanden. Het is een herhaling van de geslaagde (digitale) ontmoeting van zaterdag 23 januari jl. De vraag hoe de circa 15 aanwezige jongeren deze coronaperiode beleven stond centraal. Aanmelden voor aanstaande zaterdag kan via onderstaand emailadres.

Veel activiteiten die niet doorgaan, online lessen volgen en nu ook nog de avondklok; de jongeren voelen zich er niet boos over, maar geven wel aan dat het niet altijd meevalt. “Ik mis het zien van vrienden en vriendinnen”, zo vertelde iemand. “Dat echte contact is zo nodig” en “Voor je gevoel ben je een jaar kwijt”. Zomaar wat opmerkingen uit het gesprek. 

Burgemeester Segers: “Wat was het een mooi en waardevol gesprek. Deze tijd is pittig. Voor iedereen, maar zeker ook voor de jeugd. Veel respect voor de manier waarop ze alternatieven verzinnen om binnen de regels toch leuke dingen te doen.”

Aanmelden voor zaterdag 30 januari

Wil jij ook je ervaringen delen of vragen stellen? Zaterdagavond 30 januari om 21.00 uur zit burgemeester Segers weer klaar om met jullie het gesprek aan te gaan. Mail je e-mailadres naar angela.dejong@jouwgemeente.nl en je ontvangt de Teams-link.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.