Vacature: Adviseur Ruimtelijke Ordening (senior)
Foto: Gemeente Molenlanden

Vacature: Adviseur Ruimtelijke Ordening (senior)

  •   keer gelezen

Voor het vakteam Omgeving (OMG) zijn we zoek naar een 

Adviseur Ruimtelijke Ordening (senior)
voor 36 uur per week.

Je nieuwe baan

Je werkt aan uitdagende ruimtelijke procedures en zoekt regelmatig afstemming met collega’s van verschillende teams en met externen. Ook ben je actief bezig met de voorbereiding op de Omgevingswet en zet je je in voor zaken waar we als zelforganiserend team mee te maken hebben. Als team Omgeving weten we van elkaar wat we leuk vinden om te doen en waar we ons individueel en als team in willen ontwikkelen. We overleggen onderling over de werk- en taakverdeling en er is alle ruimte voor coaching en opleiding. We helpen elkaar, maken het gezellig en delen successen.

Dit ben jij

Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in het ruimtelijk domein en/of voldoende aantoonbare kennis van ruimtelijke ontwikkelingen. Je vindt het leuk en belangrijk om ruimtelijke kwaliteit toe te voegen en alle belangen bij elkaar te brengen. Je weet goed hoe ruimtelijke procedures werken en wordt enthousiast van complexe projecten. Daarnaast denk je in mogelijkheden en durf je er helemaal voor te gaan of een duidelijke en onderbouwde ‘nee’ te geven. Je bent besluitvaardig, schakelt snel en signaleert onderlinge overlap, kansen en uitdagingen.

Aanbod
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden van maximaal

€ 4.494,00 bruto per maand (Schaal 10, CAO Gemeenten) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen wensen kunt inrichten. Verder biedt de gemeente een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gemeenten. 

Informatie & solliciteren

Neem voor meer informatie contact op met:

Sjoerd Raemaekers, sjoerd.raemaekers@jouwgemeente.nl of 

Robbert Kip, robbert.kip@jouwgemeente.nl

Mail je cv naar Gert Krijgsman, HR adviseur, gert.krijgsman@jouwgemeente.nl 

Solliciteren kan tot 22 januari 2021. Gesprekken staan gepland in week 4.

----------------------------------

Gemeente Molenlanden

Gemeente Molenlanden is een innovatieve gemeente in de Zuidelijke Randstad met een grenzeloze ambitie. We gaan voor een vijf sterren-dienstverlening, waarbij we actief aanwezig zijn in de twintig karakteristieke kernen. We verbinden ons met 43.500 inwoners en ondernemers door hen te ontmoeten, kennis te delen, samen oplossingen te vinden en elkaar te inspireren.

En natuurlijk kijken we over de grenzen van onze groene oase en werken we samen met partners in de regio en daarbuiten.

Werken bij Molenlanden

Gemeente Molenlanden is dé ideale werkgever voor mensen die houden van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Wij werken bijvoorbeeld écht plaats- en tijdonafhankelijk. Je bepaalt zelf waar je werkt en wanneer je werkt. Ook krijg je alle ruimte om inhoud te geven aan je nieuwe baan. Jouw ideeën zijn meer dan welkom. We gaan uit van zelforganisatie: teams nemen verantwoordelijkheid voor de eigen werkzaamheden, monitoren hun prestaties en passen waar nodig hun werkstrategie aan. Zij luisteren naar wat de ander nodig heeft en zien win-win-oplossingen.         Het gaat om partnerschap en samenspel. 

Spreekt onze manier van werken je aan? Dan komen we graag snel met je in gesprek.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.