Vrijgekomen standplaatsen in Arkel en Nieuw-Lekkerland
Er zijn een aantal standplaatsen vrij.
Er zijn een aantal standplaatsen vrij. (Foto: Gemeente Molenlanden)

Vrijgekomen standplaatsen in Arkel en Nieuw-Lekkerland

  •   keer gelezen

De volgende standplaatsen zijn vrijgekomen:

Minimarkt Arkel

Vrijdag van 08:00 uur tot 12:30 uur, locatie Plein 983, 1 standplaats beschikbaar.

Losse standplaats Nieuw-Lekkerland

Locatie hoek Standerdmolen/ Hoge Boezem, 1 standplaats beschikbaar, max. 6 uur aaneengesloten per week, tussen 06:00 uur en 22:00 uur, niet op zondag en niet gelijktijdig met een minimarkt.

Geïnteresseerden kunnen t/m 11 januari a.s. voor bovengenoemde standplaatsen een vergunning aanvragen, via het aanvraagformulier op de website www.molenlanden.nl. Op deze website vindt u ook alle overige beschikbare standplaatsen.

Wanneer er meerdere aanvragen voor dezelfde locatie worden ingediend, zal er geloot worden. Deze loting is openbaar. Bij de beoordeling en toewijzing van vergunningen wordt geen rekening gehouden met branchering. Er wordt niet gewerkt met wachtlijsten.

Voor meer informatie over de beschikbare standplaatsen kunt u contact opnemen met het team BVK, Cluster Veiligheid van de gemeente Molenlanden, bereikbaar op tel.nr. 088-7515000 of per mail APV@jouwgemeente.nl.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.