Gratis warmtescan & aanvragen cadeaubon
<p>Aangeleverd</p>

Aangeleverd

(Vraag nu een gratis warmtescan aan en de cadeaubon twv €45)

Gratis warmtescan & aanvragen cadeaubon

  •   keer gelezen

Vraag nu een gratis warmtescan aan van de voorgevel van uw woning. U ziet dan eenvoudig waar de warmte uit huis weglekt. En waar u dus het beste kunt isoleren. Misschien moet u radiatorfolie aanbrengen. Of kiezen voor dubbel glas of vloer- of dakisolatie. Zelfs tochtstrips kunnen de moeite waard zijn.

Veel woningen verliezen warmte door onvoldoende isolatie. Dit is niet duurzaam én het betekent extra stookkosten. U krijgt dit daarom aangeboden door de gemeente in samenwerking met Het Nieuwe Wonen. Nadat de infraroodfoto van uw woning is gemaakt, ontvangt u deze in de bus. U krijgt een korte toelichting en uiteraard zijn hierna vervolgstappen mogelijk. Voor verdere uitleg kunt u op 2 februari naar het online Energiecafé ‘Help, mijn woning lekt warmte!’. Zet deze datum vast in uw agenda. In deze rubriek vindt u in januari meer informatie. Meer info: www.hetnieuwewonen.nl/aanmelding, info@hetnieuwewonen.nl of telefoon 0345 533 933

Cadeaubon €45,- aanvragen

Het is weer mogelijk om een cadeaubon voor kleine energiebesparende producten aan te vragen. Dit kan alleen als woningeigenaar en als u de bon nog niet eerder heeft aangevraagd. De gemeente biedt deze cadeaubon van €45,- aan om u te stimuleren uw eigen woning te verduurzamen. U kunt de cadeaubon aanvragen én inwisselen via de website www.regionaalenergieloket.nl. Als u uw postcode invult, dan komt u op de Molenlandse actiepagina. De cadeaubon is onder andere in te wisselen voor gratis ledlampen, tochtstrips, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of een tijdschakelklok. Vraag de bon snel aan want op=op!

Tip ook een ander over deze actie. Iedereen is gebaat bij energiebesparende maatregelen. Voor het klimaat, maar ook voor de eigen portemonnee. Meer info: Regionaal Energieloket: vragen@regionaalenergieloket.nl of telefoon 088 525 4110


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.