Impressie van de Dag van de Ondernemer vorig jaar
Impressie van de Dag van de Ondernemer vorig jaar (Foto: Gemeente Molenlanden)

Beste ondernemer, bedankt!

  •   keer gelezen

Vandaag staat onze waardering voor de door u getoonde lef en doorzettingsvermogen extra in de schijnwerpers. Wat hebben jullie dit jaar jezelf overtroffen in het tonen daarvan. Om ondanks de crisis uw onderneming, klein of groot, draaiende te houden. Uw inzet is een onmisbare voor een leefbaar Molenlanden: als werkgever en in de meeste gevallen ook als maatschappelijk betrokkenen bij de Molenlandse samenleving.

Dit jaar ontmoeten we elkaar niet tijdens een Ondernemersontbijt en proberen we het op een andere manier dichtbij en persoonlijk vorm te geven. Vandaag gaan alle collegeleden bij een aantal ondernemers persoonlijk langs om hen te spreken en te bedanken. 

De coronacrisis of de maatregelen hebben op veel ondernemers een groot effect. Het kan zijn dat u noodgedwongen uw deuren heeft moeten sluiten. Of dat u juist bent gegroeid. Beide situaties vragen uw volle inzet als ondernemer, van uw wendbaarheid, flexibiliteit en vooral uw inzet. Molenlanden staat bekend om haar grote arbeidsethos, en dat zie je ook in deze tijd duidelijk naar voren komen. Er is een enorme motivatie om te innoveren. Hierbij wil ik mijn waardering uit spreken aan alle ondernemers in Molenlanden. En voor degene die het zwaar(der) hebben een hart onder de riem steken. Weet dat u altijd bij ons Ondernemersloket terecht kunt met vragen of ondersteuning of bij Louisa Broens, accountmanager bedrijven van de gemeente. We helpen u graag!

Teunis Jacob Slob, wethouder

---------------------------------------

Mail:ondernemersloket@jouwgemeente.nl 

Meer info: www.molenlanden.nl/financiele-regelingen-ondernemers


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.