Foto: Andrea Piacquadio

Mantelzorgcompliment 2020

  •   keer gelezen

Staat u bij de gemeente Molenlanden geregistreerd als mantelzorger en bent u 18 jaar of ouder? Dan ontvangt u een ‘mantelzorgcompliment’. Dat is een geldbedrag waarmee de gemeente u bedankt voor uw inzet. Het bedrag wordt in de eerste helft van december 2020 naar u overgemaakt. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen. Mantelzorgers tot 18 jaar ontvangen een cadeaubon.

Bent u nog niet geregistreerd als mantelzorger?
Maar zorgt u wel langdurig voor familie, vrienden of buren vanwege ziekte, beperking of ouderdom? En woont deze zorgvrager in Molenlanden? Dan kunt u zich laten registreren als mantelzorger. Als u dit vóór 9 november a.s. doet en u bent 18 jaar of ouder, dan ontvangt u het mantelzorgcompliment 2020. 

Hoe kunt u zich registreren?
U kunt het registratieformulier via deze link vóór 9 november 2020 invullen. Is het voor u niet mogelijk om het registratieformulier in te vullen via de website? Dan kunt u het formulier ook opvragen via info@welzijnmolenlanden.nl.

Heeft u vragen?
Of wilt u meer weten over het compliment of over mantelzorg in het algemeen? Dan horen wij dit graag. U kunt contact opnemen met:

  • Stichting Welzijn Molenlanden: info@welzijnmolenlanden.nl (bij voorkeur)
  • Sociaal Loket via telefoonnummer 088 – 75 15 100 (ma-do 8:30 - 17:00 uur, vr 8:30 – 15:00 uur). 

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.