Foto: Gemeente Molenlanden

Beeldvormende avond 6 oktober: deelname via Teams

  •   keer gelezen

Tijdens de beeldvormende avond op dinsdag 6 oktober gaan raads- en burgerleden in gesprek met inwoners, het college en organisaties en bedrijven om zich te laten informeren over diverse onderwerpen. Dinsdag 6 oktober zijn dat het Noodfonds Corona, Inkoopkader en Governance Jeugdhulp 2022 en Aanpak vuurwerk overlast.

Vanwege de coronomaatregelen worden de sessies digitaal gehouden. Inwoners kunnen via Teams deelnemen aan de openbare sessies. Wilt u deelnemen? Neem dan contact op met de griffie via griffie@jouwgemeente.nl en geef aan bij welke van de onderstaande onderwerpen u aanwezig wilt zijn. De griffie stuurt dan een link, waarmee u kunt deelnemen aan de teamsvergadering.

Noodfonds Corona, 19.30 uur

Vanaf 28 april 2020 biedt het noodfonds Corona steun aan lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties, die door de Coronacrisis in financieel zwaar weer zijn gekomen. De voorliggende vraag is: blijft het doel van het noodfonds het verlenen van noodsteun óf wordt het noodfonds ook ingezet voor ‘de volgende fase’?

Inkoopkader en Governance Jeugdhulp 2022, 20.00 uur

Wethouder Lanser neemt de raad mee in het proces rondom de inkoop en governance Jeugdhulp 2022. Ook worden de regionale uitgangspunten en de eerste bevindingen van het college voor de zienswijze van Molenlanden gepresenteerd.

Aanpak vuurwerkoverlast, 21.15 uur

Raads- en burgerleden gaan in gesprek over de aanpak van vuurwerkoverlast en vormen zich een beeld over hoe groot deze overlast in Molenlanden is. Daarnaast verkennen zij welke manieren er zijn om deze overlast tegen te gaan.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.