Projecten in en om Werelderfgoed Kinderdijk

  •   keer gelezen
Foto: @kinderdijk2030

De website www.kinderdijk2030.nl staat online en trapt een nieuwe fase af: de projectfase! Lees mee over de verschillende projecten en hun voortgang in het Werelderfgoed Kinderdijk.

Een nieuwe fase vraagt om andere beelden en informatie. De nieuwe website www.kinderdijk2030.nl vervangt www.kinderdijkinperspectief.nl omdat het gebiedsperspectief vastgesteld is en nu verschillende uitvoeringsprojecten van start gaan. Het ‘Gebiedsperspectief Kinderdijk’ geldt voor de dorpen Kinderdijk, Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland en gaat over grip krijgen op alle bezoekersstromen.

Op de hoogte blijven van projecten in en om Werelderfgoed Kinderdijk?
Kijk dan op www.kinderdijk2030.nl. Via deze website kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief ‘Kinderdijk 2030’. Was je al aangemeld voor de nieuwsbrief ‘Kinderdijk in Perspectief’, dan ontvang je automatisch binnenkort de nieuwsbrief ‘Kinderdijk 2030’.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.