Foto:

Digitaal bijwonen beeldvormende avond

  •   keer gelezen

De twee sessies tijdens de beeldvormende avond van de raad op dinsdag 8 september zijn online te volgen. Wie de link wil ontvangen kan contact opnemen met de griffie via griffie@jouwgemeente.nl of via tel. 088-75 15 000.

Tijdens een beeldvormende avond gaan raads- en burgerleden in gesprek met inwoners, het college en organisaties en bedrijven om zich te laten informeren over een bepaald onderwerp. De sessies kunnen tegelijkertijd en na elkaar plaatsvinden. Vanwege de coronamaatregelen kunnen inwoners niet fysiek aanschuiven. Digitaal bijwonen? Stuur dan een mail naar griffie@jouwgemeente.nl.

19.30 uur Kennismaking Rekenkamer Molenlanden

De Rekenkamer legt tijdens deze kennismaking uit wat haar taak is, wat de stand van zaken op het gebied van de onderzoeken is en wat haar rolopvatting is. Van deze sessie is alleen het eerste deel (tot ongeveer 20.15u) openbaar.

21.15 uur Subsidie en accommodatie- en vastgoedbeleid

De gemeenteraad wordt inzicht geboden in de voortgang van de projecten subsidiebeleid en accommodatie- en vastgoedbeleid. Ook worden de (concept)uitgangspunten voor het accommodatie- en vastgoedbeleid gepresenteerd.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.