N480 streefkerk
N480 streefkerk (Foto: )

Omleiding fietsers bij N480 Streefkerk

  •   keer gelezen

De provincie Zuid-Holland voert sinds augustus groot onderhoud uit aan de N479-N480 bij Streefkerk. Ook het fietspad langs de N480 (Middenpolderweg bij Streefkerk) wordt vernieuwd. Daarom wordt het fietspad langs de N480 een aantal keer afgesloten.

Tijdelijk fietspad Randweg
Van maandag 28 september tot en met zaterdag 7 november is de kruising Randweg-N480 afgesloten. Tijdens deze werkzaamheden wordt voor fietsers een tijdelijk fietspad geplaatst. Hierdoor kunnen fietsers tijdens de werkzaamheden toch via de Randweg en de N480 en langs het werkvak fietsen.

De Zijdeweg is tijdens deze werkzaamheden een omleiding voor auto’s. Daarom adviseren we fietsers van en naar Streefkerk tijdens deze afsluiting gebruik te maken van het tijdelijke fietspad langs de Randweg.

Vier weekendafsluitingen
Tijdens de weekendafsluitingen volgen fietsers van en naar Streefkerk een omleiding via de Tiendweg-Zijdeweg. Scholieren zullen dus op vrijdagen omgeleid worden. De weekendafsluitingen vinden plaats van donderdag 19.00 uur tot en met zaterdag 23.55 uur op:

- 10-12 september
- 24-26 september
- 8-10 oktober
- 22-24 oktober

Tijdens de weekendafsluitingen worden de fietsers omgeleid over de Tiendweg-Zijdeweg. Dit is tijdens de weekendafsluitingen een veilige verbinding voor fietsers. Autoverkeer wordt niet via deze weg omgeleid.

Meer informatie en sms-dienst
Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op zuid-holland.nl/n480. Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden en afsluitingen is een sms-dienst beschikbaar. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden door PZH N480 AAN te sms’en naar 1008. Het ontvangen van de sms’jes is gratis. Je betaalt alleen eenmalig de reguliere kosten voor het verzenden van een sms.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.