Training 'Staan in je kracht'
Training 'Staan in je kracht'

Training ‘Staan in je kracht’

  •   keer gelezen

Iedereen bezit van nature eigen kracht. Hoe leer je die van jou kennen of hoe pak je die weer op na een moeilijk periode?

Aan de hand van theorie- en praktijklessen, invuloefeningen, groepsgesprekken en zelfreflectie krijg je handvatten aangereikt om steeds meer in je eigen kracht te komen staan. Hierbij gaat het onder meer om:

· bewustwording van jouw sterke en zwakke eigenschappen (bij een door jou gekozen onderwerp, zoals wonen, werk, relaties)

· analyse van je zelfbeeld en versterking van je zelfvertrouwen

· uitbreiding van sociale en communicatieve vaardigheden

· in kaart brengen van doelen, vaardigheden, interesses en ervaring

· vergroten van je persoonlijk netwerk

Praktische training in kleine groep

De training ‘Staan in je kracht’ is vooral een heel praktische training, gericht op je eigen situatie. Het is een groepstraining voor 8 tot 10 deelnemers. Je krijgt ook huiswerkopdrachten die tijdens de bijeenkomsten besproken worden. Ervaringen uitwisselen met anderen heeft een positief effect op jouw proces. De 8 bijeenkomsten worden gegeven door een professionele trainer in samenwerking met een ervaringsdeskundige.

Wanneer en waar

Tijd: De training is op woensdagochtenden van 9:30 tot 12:00 uur.

Data: start op woensdag 16 september 2020, andere data zijn 23 en 30 september, 7, 14 en 28 oktober, 4 en 11 november 2020

Locatie: Huis van de Waard, Achter het Regthuis, A-even 94, 2975 BD Ottoland

Aanmelden

Bel met MEE-Vivenz via 088 1237000 of stuur een e-mail naar renske.boog@vivenz.nl 


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.