Foto:

Burgemeester op stap: Tweede etappe start 30 juli

  •   38 keer gelezen

Tijdens de tweede etappe van 30 juli tot en met 1 augustus loopt de burgemeester van Goudriaan via Ottoland, Groot-Ammers en Nieuwpoort naar Langerak.

De wandeling van de burgemeester begint donderdag 30 juli met een bezoek aan Kringloopcentrum Graafstroom in Goudriaan. Na de lunch in de Multistee wandelen de burgemeester en zijn vrouw verder naar Ottoland. Daar bezoeken zij het Huis van de Waard. De avondmaaltijd en overnachting worden verzorgd door de familie Baan van B&B ’t Hoge Huis.

Vrijdag gaan ze op weg naar Groot-Ammers. Bij de Achterlandse molen wacht hen het eerste gastvrije onthaal van de dag. Na het bezoek aan beeldhouwer Dries de Jong volgt ‘s middag een rondje door het dorp. Bij het jubilerende zwembad De Dompelaar wacht hen een feestelijk diner en ‘s avonds slapen de burgemeester en zijn vrouw in hun eigen bed.

Op de laatste dag van deze tweede wandeling hebben zij ‘s ochtend een afspraak bij sporthal Poortzicht in Nieuwpoort. De lunch wordt aangeboden door familie De Graaf. Om 14.00 uur sluiten de burgemeester en zijn vrouw aan bij de vestingwandeling die in de zomermaanden door de Historische Kring wordt georganiseerd. De laatste kilometers wandelen ze over de Lekdijk naar het fruitbedrijf van de familie Pek in Langerak.

Meelopen 
Naast al deze vaste momenten, is er uiteraard gelegenheid om spontaan een stukje mee op te lopen. Onderweg probeert Theo Segers ook aan te gaan bij inwoners die zich daarvoor aangemeld hebben.

Weten waar hij is?
Volg de burgemeester via zijn persoonlijke account op Instagram:

tcsegers (www.instagram.com/tcsegers)


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.