Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Afvalbrengstations Hardinxveld-Giessendam en Leerdam gesloten

Algemeen 104 keer gelezen

Vanaf dinsdag 24 maart 2020 zijn de afvalbrengstations in Hardinxveld-Giessendam en Leerdam gesloten. De sluiting is noodzakelijk om de veiligheid en gezondheid voor zowel bezoekers als medewerkers van Waardlanden tijdens de coronacrisis te waarborgen. De afvalbrengstations in Gorinchem, Groot-Ammers en Vianen zijn volgens normale openingstijden geopend.
 

Regels voor bezoek aan afvalbrengstation aangescherpt
Op de afvalbrengstations gelden strengere regels, deze regels gaan per direct in.

  • Er worden maximaal zes voertuigen tegelijk op het afvalbrengstation toegelaten.
  • Er mogen maximaal twee personen in een voertuig aanwezig zijn; kinderen worden niet toegelaten.
  • Er kan geen aanhangwagen meer worden geleend.


Bezoekers en onze medewerkers houden 1,5 meter afstand van elkaar. Dit is de landelijke richtlijn, Waardlanden benadrukt deze nogmaals. We vragen bezoekers om de instructies van onze medewerkers op te volgen.

Alleen naar het afvalbrengstation als het echt moet
De afgelopen dagen is het op onze afvalbrengstations flink drukker geworden dan normaal. Hierdoor zijn de wachttijden langer dan normaal. Met de nieuwe, aanvullende maatregelen moeten bezoekers rekening houden met uitzonderlijk lange wachttijden. Wij roepen inwoners op om alleen naar het afvalbrengstation te komen, als het afvoeren van materialen echt niet kan wachten.

Informatie via de website en e-mail Inwoners kunnen voor actuele informatie onze website www.waardlanden.nl raadplegen. Wie vragen heeft, kan een e-mail sturen naar info@waardlanden.nl. Voor spoedvragen kunnen mensen ons bellen op 0183 – 68 11 11. Houdt u rekening met wachttijden aan de telefoon, ook hier geldt: het is drukker dan normaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen