Gemeentenieuws Molenlanden

U staat er niet alleen voor!
U staat er niet alleen voor!

U staat er niet alleen voor!

Algemeen 37 keer gelezen

'Mijn vriendin heeft volgens mij borderline. Hoe motiveer ik haar om hulp te zoeken?'

Mijn vriendin voldoet aan alle kenmerken van borderline en ik wil haar graag helpen. We kennen elkaar al jaren maar ze wordt steeds onvoorspelbaarder en grilliger. Ik heb mijn uiterste best gedaan om haar te overtuigen dat ze hulp nodig heeft, maar het heeft niet geholpen. Wat kan ik doen als zij zelf geen behandeling wil volgen?

Herkent u dit? Heeft u zorgen over of zorgt u voor een naaste met een psychische- of psychiatrische kwetsbaarheid? Dan heeft u misschien behoefte aan een luisterend oor, steun of advies. De gemeente zet zich in om u ondersteuning op maat te bieden. Om dit goed te kunnen doen, horen we graag van u wat uw wensen en behoeften zijn.

U kunt reageren tot 24 januari 2020 door een vragenlijst in te vullen op de website www.molenlanden.nl/vragenlijstkwetsbaarheid. Vult u liever een papieren vragenlijst in? Dan kunt u contact opnemen met Ada de Heer, adviseur Sociaal Loket. Zij is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag via 06 - 11 78 37 66. U kunt ook mailen naar ada.deheer@jouwgemeente.nl

Als u de vragenlijst invult, kunnen we samen werken aan de beste zorg en ondersteuning. En staat u er niet alleen voor!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen