Renovatie Wantijbrug N3, Dordrecht

  •   218 keer gelezen

Vanaf 19 januari 2020 19:00 uur gaat de Wantijbrug voor 2,5 maand dicht.  Tijdens de werkzaamheden is de brug afgesloten voor auto's, vrachtwagens en motoren. Hulpdiensten, (brom)fietsers, voetgangers en het openbaar vervoer kunnen wel over de brug. De N3 gaat dicht tussen afslag bij de Merwedestraat en de afslag bij de Provincialeweg. Op 3 april 2020 kunnen auto's, vrachtwagens en motoren weer over de brug rijden.

Omleidingen

Rijkswaterstaat leidt doorgaand verkeer op de N3 en Wantijbrug om over de A16 en A15. Vervoer van gevaarlijke stoffen moet via de A59, de A27 en de A15 rijden. Hulpdiensten, (brom)fietsers, voetgangers en het openbaar vervoer kunnen wel over de brug. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid over de A16 en de A15. 

Meer informatie vindt u op op www.rijkswaterstaat.nl en op www.dordrecht.nl/n3 en op veel gestelde vragen.


Per 1 januari 2019 zijn de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard gefuseerd tot de nieuwe gemeente Molenlanden. Gemeente Molenlanden is een innovatieve plattelandsgemeente met twintig karakteristieke kernen, gelegen in een weids en mooi deel van de Zuidelijke Randstad. Een gebied dat internationaal bekend is door het werelderfgoed: de molens van Kinderdijk.