Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Veel belangstelling voor woningbouwplan Nieuw-Lekkerland Oost

Algemeen 55 keer gelezen

Samen met Adriaan van Erk Ontwikkeling gaat de gemeente woningbouw en een uitbreiding van bedrijventerrein Veenweideweg ontwikkelen in Nieuw-Lekkerland Oost. Op woensdagavond 11 december organiseerden de gemeente samen met Adriaan van Erk een tweede inloopbijeenkomst voor omwonenden en belanghebbenden.

Op deze avond is de concept stedenbouwkundige schets gepresenteerd. In deze stedenbouwkundige schets zijn de suggesties, ideeën en opmerkingen verwerkt, die eerder in april zijn opgehaald. Er was ook aandacht voor de infrastructuur en mogelijkheden rond duurzaamheid.

Vervolg

Op de locatie zit nu een agrarische bestemming en die moet gewijzigd worden in een woon- en bedrijfsbestemming. De volgende stap is de start van een bestemmingsplanprocedure.

Benieuwd naar de informatie, die gepresenteerd is? Kijk op de website

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen