Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Getuige van vernielingen door vuurwerk?

Algemeen 94 keer gelezen

In de periode eind november en december komt het regelmatig voor dat er vuurwerk afgestoken wordt. Het afsteken van legaal vuurwerk is echter enkel toegestaan tussen 31 december 18:00 uur en 1 januari 2:00 uur.

Vooral in de decembermaand worden er (gemeentelijke) eigendommen vernield. Een vernield bushokje of een opgeblazen prullenbak: het lijken kleine schades. Maar als u weet dat een prullenbak gemiddeld 360 euro kost, dan zijn die relatief kleine vernielingen een flinke kostenpost. We proberen deze kosten op de daders te verhalen, maar dat lukt alleen als er signalementen van de daders zijn. Het is van belang dat de politie direct gebeld wordt wanneer er vernielingen plaatsvinden.

Dus bent u getuige van vandalisme? Bel dan meteen 112, zodat de daders op heterdaad betrapt kunnen worden. Weet u iets (buiten heterdaad)? Neem dan contact op met de wijkagent via 0900-8844 of de gemeente via 088-7515000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen