Het wil nog niet echt vlotten bij vrouwen WIK/Univé

Sport 67 keer gelezen

REGIO • De vrouwenhoofdmacht van WIK/Univé heeft de derby tegen Sliedrecht Sport 3 met 3-2 verloren. Het loopt dit seizoen nog allerminst lekker bij de Groot-Ammerse volleybalsters, die inmiddels zijn afgezakt naar de zevende plaats. De ploeg wil zó graag, dat er misschien wel te geforceerd wordt gespeeld. WIK/Univé dient de nederlaag vooral bij zichzelf te zoeken, maar feit is ook dat de arbitrage nauwelijks optrad tegen technische fouten aan de kant van de opponent. Hoe dan ook moest een vijfde set de beslissing brengen. Met 18-20 trok WIK/Univé hierin aan het kortste eind. Enkelblessure Ook voor de Ammerse mannenhoofdmacht een vijfsetter. Tegenstander Particolare 2 heeft daar dit seizoen -met succes- een abonnement op. WIK was dus gewaarschuwd, knokte dat een lieve lust en won de vijfde set in Den Dungen met 14-16. Spelverdeler Abram Spelt is bij WIK/Univé voorlopig uitgeschakeld wegens een enkelblessure. Volley Meerkerk'95 De mannen van Volley Meerkerk’95 wonnen met 3-1 van Fusion 3 en vonden hierdoor weer aansluiting bij de middenmoot. Junior Jelmer Boot pikte bij de geelzwarten zijn punten mee. SNA SNA verzuimde een vijfpunter neer te zetten tegen Volley2B2. De eerste set verliep moeizaam (25-23), de tweede wat soepeler dankzij meer servicedruk (25-13). SNA doet er goed aan de derde set maar snel te vergeten. Met name de passing haperde: 16-25. In de vierde set stelde de thuisploeg de overwinning veilig. De aanval kwam volop tot scoren en ook op de werklust had coach Hans Mouthaan weinig aan te merken:  3-1. SNA nestelt zich hiermee in de subtop van de 1e klasse.