Logo hetkontakt.nl/leerdam
<p>• Fabio Jakobsen wint de eerste etappe in de Ronde van de Algarve 2020.</p>

• Fabio Jakobsen wint de eerste etappe in de Ronde van de Algarve 2020.

(Foto: Gettysport/Deceuninck-Quickstep)

Fabio Jakobsen langer bij Deceuninck-QuickStep

  •   keer gelezen   Sport

HEUKELUM • Fabio Jakobsen (24) heeft zijn contract bij de Belgische topploeg Deceuninck-QuickStep verlengt tot en met 2023.


'The Hurricane of Heukelum' raakt vorige jaar zwaargewond bij een valpartij in de Ronde van Polen. Inmiddels heeft hij zijn eerste koersen weer gereden. "Ik kijk uit naar de komende twee jaar om stap voor stap weer races te winnen met mijn teamgenoten", vertelt Jakobsen op de website van Deceuninck-QuickStep.

„Ik ben zo blij dat ik bij deze ploeg blijf. Ik wil Patrick Lefevere, de staf en de sponsoren bedanken voor hun fantastische steun. Ik kijk uit naar de komende twee jaar om races te gaan winnen met mijn teamgenoten, stap voor stap.”

Wonder
Ploegbaas Lefevere zegt over Jakobsen: „Als je ziet waar Fabio vandaan komt, is het gewoon een wonder. Fabio heeft veel talent, vaardigheden en ambitie, en we zullen samen blijven werken naar de volgende races. Hij heeft veel meegemaakt, maar het team stond achter hem en dat zal nooit veranderen. In het verleden versloeg hij de grootste sprinters van de wereld, en we zijn ervan overtuigd dat hij op een dag zijn handen weer in de lucht kan steken.”

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier