Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto:

De Snoek pakt jeugdprogramma weer op

  •   keer gelezen   Sport

LEERDAM • De jeugdafdeling van de Leerdamse hengelaarsvereniging De Snoek pakt het programma weer op.

Natuurlijk wel met de nodige coronamaatregelen. Zo dienen volwassenen zich te allen tijde aan de 1,5 meter regel te houden. De jeugd zal na de vakantie op 29 augustus de jaarlijkse koppelwedstrijd (jeugdlid samen met senior-lid) vissen.

Jeugdleden t/m 10 jaar moeten zelf voor een senior lid zorgen. Dat kan bijvoorbeeld een ouder, grootouder, oom of tante zijn. Wanneer deze geen lid van de Snoek is kunnen ze een dagvergunning kopen. Kinderen boven de 10 jaar kunnen ook een dagvergunning krijgen. Als ze zelf geen koppelmaat kunnen vinden, zal de organisatie daarvoor zorgen.  

Deelnemers moeten om 08.00 uur aanwezig zijn op het eiland van De Snoek. Er wordt gevist van 8.30 tot 12.00 uur. Inschrijven bij Kees Kool via kool011@kpnmail.nl of 06-17777847

Op dinsdag 1 september wordt het Leerdams kampioenschap gevist. Dit zal zijn in de Lingehaven tegenover de houtloods.  Loten om 18.15 uur en vissen van 18.30 tot 20.00 uur. Inschrijven kan via jeugdcommissiedesnoek@outlook.com

Vrijdag 11 september wordt de wedstrijd om het G. Pos trofee gevist. Het strijdtoneel is het water langs de Bloklandweg bij Vuren. Loten om 18.15 uur en vissen van 18.30 tot 20.00 uur.

Inschrijven kan via jeugdcommissiedesnoek@outlook.com

Voor het laatste nieuws zie de website www.lhvdesnoek.nl

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }