Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Fabio Jakobsen vertelt over het afgelopen seizoen.
• Fabio Jakobsen vertelt over het afgelopen seizoen. (Foto: Hennie Schrijver)

Avond voor Fabio Jakobsen succes

  •   165 keer gelezen   Sport

HEUKELUM • De eerste supportersavond voor Fabio Jakobsen uit Heukelum is een groot succes geworden.

De avond werd afgelopen zaterdag gehouden in het Heukelumse Dorpshuis De Krakeling. De supportersclub van Fabio telt inmiddels meer dan 150 leden en enkele bezoekers hebben zich zaterdag bij binnenkomst direct ingeschreven.

Na het openingswoord van de voorzitter werd Fabio welkom geheten en was er een interview, waarbij zijn prachtige sportieve prestaties van het afgelopen seizoen nog eens uitvoerig de revue passeerden. In dat interview gaf Fabio ook de nodige achtergronden over het reilen en zeilen van dat seizoen prijs.

Wielerdata
Aansluitend verzorgde Transfer Solutions uit Leerdam een presentatie over het gebruik van wielerdata en werd Fabio verrast met de gegevens van zijn eigen prestaties in de Vuelta, de Ronde van Spanje.

Na de pauze verzorgde quizmaster Bas van Iperen een leuke quiz die, hoe kan het ook anders, ging over feiten en 'wist u datjes' uit de wielerwereld.

De aanwezigheid van Plieger Wielersport uit Meerkerk en de prachtige Dutch Fanclub Bus die voor de deur van De Krakeling stond, maakten het succes van de avond compleet.

Volgend seizoen
Fabio Jakobsen sloot deze supportersavond af met een dankwoord voor alle supporters die hem ook dit seizoen weer over heel de wereld hebben ondersteund en aangemoedigd.

"We kijken uit naar volgend seizoen", aldus het bestuur van de vereniging die in 2020 van plan is om meerdere evenementen te organiseren.

Nadere informatie: www.supportersclub-fabiojakobsen.nl

André Bijl
Freelance-redacteur Het Kontakt Leerdam, Alblasserwaard en Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }