Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Stockfoto 123RF

WHV herovert koppositie

  •   116 keer gelezen   Sport

ASPEREN • De Asperense volleybaldames van WHV hebben de koppositie heroverd na een sterke overwinning tegen Podarwic DS 1: 4-0.

Het spel van Podarwic was rommelig. WHV speelde alert en gedreven, maar had wel wat tijd nodig om te wennen van de ongecontroleerde ballen van Podarwic. Zonder veel moeite werd de set binnengehaald: 25-18. In de tweede set kwam WHV op achterstand. Maar met slimme ballen afgewisseld met harde klappen van Esther Hoppesteyn en Lotte Kleijer lukte het toch om de set winnend af te sluiten: 25-16.

In de derde set zakte WHV ietsje in. Door nonchalante ballen, te weinig concentratie en 3 foute servicebeurten op rij, liepen de dames een achterstand van 6 punten op. De thuisploeg wist zich te herpakken door een goede servicebeurt van Mirjam Steenis, die met haar variatie en floaters een reeks van 8 punten scoorde. Aan het eind werd het nog spannend, maar het liep goed af: 25-22.

De vierde set ging de dames makkelijk af. Door goede servicebeurten van zowel Genevieve van der Lek als Wietske van Dortmont en veel fouten van de tegenstander, haalde WHV zonder al te veel moeite ook de laatste set binnen. Het werd 25-13.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }