• Beesd gaat een week lang bewegen.
• Beesd gaat een week lang bewegen.

Een hele week bewegen in Beesd

Sportt 97 keer gelezen

BEESD • In de week van maandag 23 t/m vrijdag 27 september wordt de 'Beesd voor elkaar beweegweek' gehouden.

Beesd is een sportief dorp: elke dag zijn er inwoners aan het voetballen, volleyballen, turnen of fitnessen. Om dit sportieve karakter te benadrukken, wordt er van maandag 23 september t/m vrijdag 27 september de Beesd voor elkaar beweegweek georganiseerd.

Lekker sporten en bewegen
De beweegweek heeft als doel om het 'lekker sporten en bewegen voor jong en oud' te promoten. Maandagavond 23 september vanaf 20:30 uur wordt er gebadmintond in het Klokhuis. Dinsdagavond 24 september staat er vanaf 19:30 uur bij voetbalvereniging Beesd Jeu de Boules op het programma.

Woensdagmorgen 25 september kunnen de liefhebbers vanaf 9:30 uur meedoen aan Walking Football op het kunstgrasveld van voetbalvereniging Beesd. Woensdagmiddag 25 september wordt vanaf 17:00 uur 'freerun' aangeboden door Sportvereniging Beesd. Dit vindt plaats in het Klokhuis.

Donderdagavond 26 september om 20:15 uur is het complex van vv Beesd het toneel van vrouwenvoetbal.

Speciale activiteiten
Daarnaast zijn er activiteiten die speciaal voor de beweegweek worden georganiseerd. Maandagochtend 23 september om 11:00 uur organiseren de Sportvereniging Beesd en Lingehof ritmische gym in het Klokhuis.

Woensdagmorgen 25 september staat in het Klokhuis om 11:15 uur 'Jong en oud in beweging' op het programma. Kinderen van beide basisscholen doen samen met ouderen oefeningen en spelletjes.

Woensdagmiddag 25 september organiseert Fietsclub Beesd een fietstocht in de omgeving. De start vindt plaats op het Cingelplein om 13:00 uur. Donderdagmiddag 26 september organiseert Kinderopvang Cingelplein, Dagverzorging Klokhuis en Lingehof een vossenjacht. Aanvang 15:00 uur op het Cingelplein.

Vrijdagochtend 27 september organiseert Rondje Rhenoy om 10:00 uur een hardloop clinic voor de kinderen van beide basisscholen bij vv Beesd.

Informatie
Voor vragen of informatie: Joanne Bredero: 0345 - 681264, of joanne@beesdvoorelkaar.nl. Alle activiteiten zijn ook te vinden op www.beesdvoorelkaar.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden