Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Beesd gaat een week lang bewegen.
• Beesd gaat een week lang bewegen.

Een hele week bewegen in Beesd

  •   38 keer gelezen   Sport

BEESD • In de week van maandag 23 t/m vrijdag 27 september wordt de 'Beesd voor elkaar beweegweek' gehouden.

Beesd is een sportief dorp: elke dag zijn er inwoners aan het voetballen, volleyballen, turnen of fitnessen. Om dit sportieve karakter te benadrukken, wordt er van maandag 23 september t/m vrijdag 27 september de Beesd voor elkaar beweegweek georganiseerd.

Lekker sporten en bewegen
De beweegweek heeft als doel om het 'lekker sporten en bewegen voor jong en oud' te promoten. Maandagavond 23 september vanaf 20:30 uur wordt er gebadmintond in het Klokhuis. Dinsdagavond 24 september staat er vanaf 19:30 uur bij voetbalvereniging Beesd Jeu de Boules op het programma.

Woensdagmorgen 25 september kunnen de liefhebbers vanaf 9:30 uur meedoen aan Walking Football op het kunstgrasveld van voetbalvereniging Beesd. Woensdagmiddag 25 september wordt vanaf 17:00 uur 'freerun' aangeboden door Sportvereniging Beesd. Dit vindt plaats in het Klokhuis.

Donderdagavond 26 september om 20:15 uur is het complex van vv Beesd het toneel van vrouwenvoetbal.

Speciale activiteiten
Daarnaast zijn er activiteiten die speciaal voor de beweegweek worden georganiseerd. Maandagochtend 23 september om 11:00 uur organiseren de Sportvereniging Beesd en Lingehof ritmische gym in het Klokhuis.

Woensdagmorgen 25 september staat in het Klokhuis om 11:15 uur 'Jong en oud in beweging' op het programma. Kinderen van beide basisscholen doen samen met ouderen oefeningen en spelletjes.

Woensdagmiddag 25 september organiseert Fietsclub Beesd een fietstocht in de omgeving. De start vindt plaats op het Cingelplein om 13:00 uur. Donderdagmiddag 26 september organiseert Kinderopvang Cingelplein, Dagverzorging Klokhuis en Lingehof een vossenjacht. Aanvang 15:00 uur op het Cingelplein.

Vrijdagochtend 27 september organiseert Rondje Rhenoy om 10:00 uur een hardloop clinic voor de kinderen van beide basisscholen bij vv Beesd.

Informatie
Voor vragen of informatie: Joanne Bredero: 0345 - 681264, of joanne@beesdvoorelkaar.nl. Alle activiteiten zijn ook te vinden op www.beesdvoorelkaar.nl.

Maarten van Hoogevest
Freelance-redacteur Regio-Voetbal en Het Kontakt Leerdam
Volg @MvanHoogevest op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }