• Eind deze maand viert Rhelico haar 50-jarig jubileum.
• Eind deze maand viert Rhelico haar 50-jarig jubileum.

Rvv Rhelico viert deze maand 50-jarig jubileum

Sportt 246 keer gelezen

RUMPT • Dit jaar bestaat de regionale voetbalvereniging Rhelico uit Rumpt vijftig jaar. De club viert dit jubileum vanaf 29 mei vier dagen lang met clinics, wedstrijden en een groot feest op zaterdag 1 juni.

Woensdagavond 29 mei beginnen de festiviteiten met een speciale kaartavond, de dag erna is de jaarlijkse, drukbezochte rommelmarkt op Hemelvaartsdag met een extra feestelijk tintje, inclusief een loterij en mooie prijzen.

FIFA-toernooi
Vrijdag 30 mei staat er een FIFA toernooi en 's avonds een pubquiz op het programma. Zaterdag 1 juni zijn er clinics voor de jeugd en speciale jubileumwedstrijden, waaronder een derby tegen vv Beesd.

De avond staat in het teken van het Oranjebal - een groot festijn in de feesttent met een DJ en veel gezelligheid.

Fusie
Vijftig jaar geleden ontstond rvv Rhelico uit een fusie tussen VIOS Rhenoy en Lingeboys. Sindsdien traint en speelt de club op sportpark Boutenstein in Rumpt.

De leden komen uit de gehele regio, zoals Deil, Enspijk, Rhenoy, Rumpt, Gellicum en Acquoy. Veel spelers van toen spelen nu in het 45+ team of walking football terwijl de jeugd (jongens en meisjes) elke zaterdag op de velden te zien is.

Kantine
Onlangs knapten vrijwilligers en sponsors de kantine prachtig op - het park is helemaal klaar voor een groots feest eind mei.

Tijdens de festiviteiten is iedereen welkom - jong & oud, leden, oud-leden en bewoners uit de regio.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden