Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Personeelsvereniging De Glasfabriek hield een koppelwedstrijd.
• Personeelsvereniging De Glasfabriek hield een koppelwedstrijd.

Twee winnaars koppelwedstrijd De Glasfabriek

  •   320 keer gelezen   Sport

LEERDAM • Personeelsvereniging De Glasfabriek viste vorige week zaterdag haar eerste koppelwedstrijd van de viscompetitie. De koppels Piet de Kruijff & Alfred Bogerd en René v/d Linden & Alfred van Krieken eindigden als eerste.

Er werd gevist in de Linge, vanuit bootjes ter hoogte van de Memelflat. De omstandigheden waren uitstekend. Er stond een zwakke oostenwind, de lucht was strak blauw en aan het einde van de wedstrijd was het een graad of twintig.

De Linge stroomde traag, dus ideale visomstandigheden. Er werd gevist van half zeven tot twaalf uur. De vangst was redelijk. Alle deelnemers vingen vis. De vangst bestond uit brasems, voorns, windes, blieken en grondels, in totaal ruim 48 kilo.

Grootste vis
De grootste vis werd gevangen door Ton van Kooten, een brasem van 56 centimeter. Er waren twee koppels met de meeste vis. De koppels Piet de Kruijff & Alfred Bogerd en René v/d Linden & Alfred van Krieken vingen allebei 12.500 gram.

Derde werd het koppel Kees Sprado en Joop Woelke met 11.200 gram. Vierde Ton van Kooten en Jasper de Kogel met 8.300 gram, als 5e eindigden Kees Kool en Lambert Jansen met 4.100 gram.

De volgende koppelwedstrijd wordt gehouden op zaterdag 6 juli.

Maarten van Hoogevest
Freelance-redacteur Regio-Voetbal en Het Kontakt Leerdam
Volg @MvanHoogevest op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }