Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Steinhoff Constructions heeft het kampioenschap in eigen hand.
• Steinhoff Constructions heeft het kampioenschap in eigen hand.

Steinhoff op drempel kampioenschap

  •   64 keer gelezen   Sport

RUMPT • Het eredivisieteam Wennekes.nl van Carambole uit Rumpt heeft dit weekeinde slechts twee punten overgehouden aan het duel met Egersbeek.nl uit Arnhem.

Het eerste duel leverde voor Wennekes een magere zege op: 2-4. Het tweede duel ging met 6-0 verloren.

In het kader 47/2 begon Jim van der Zalm goed met een zege in acht beurten. Ook Ian van Krieken wist in het kader 71/2 zijn eerste partij te winnen.

Dit waren de enige hoogtepunten in deze ontmoeting. Van der Zalm en Van Krieken verloren hun andere wedstrijden. In het bandstoten verloor Lyon Megens zijn beide duels.

Wennekes.nl staat veilig op plek vier in de middenmoot. Op 6 april volgt thuis in Rumpt de ontmoeting tegen Horna.

Kampioenschap
In de 1e divisie won Steinhoff Constructions tweemaal van Verploegen uit Wychen. Tegen de hekkensluiter werden er geen fouten gemaakt: 2-4 en 0-6. Door deze zeges staan de Rumptenaren twee punten los met nog één speelronde te gaan.

Het eventuele kampioenschap heeft Steinhoff dan ook helemaal in eigen handen. Op zaterdag 6 april volgt de laatste speelronde tegen Buitelaar. Die wedstrijd wordt 'thuis' in Rumpt afgewerkt.

Promotie
Één overwinning en een doelsaldo van zes partijpunten is voldoende om zich tot kampioen te laten kronen en daarmee promotie naar de eredivisie te bewerkstelligen.

Dit weekend werden bijna alle wedstrijden gewonnen, alleen Marco Kivits wist één partij in het bandstoten niet winnend af te sluiten. Frank Vermeulen en Gerrie van Eck maakten geen fouten en wonnen twee keer.

André Bijl
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK