Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Steinhoff deed goede zaken in de titelstrijd.
• Steinhoff deed goede zaken in de titelstrijd.

Steinhoff op drempel van biljarttitel

  •   72 keer gelezen   Sport

RUMPT • Het eredivisieteam Wennekes.nl van Carambole uit Rumpt heeft dit weekeinde opnieuw punten weten te behalen tegen een topteam.

In het eerste duel werd met 4-2 gewonnen van het op de tweede plaats staande De Picardie uit Afferden. Het tweede duel werd met 2-4 verloren. De man in vorm bij Carambole was Ian van Krieken. Hij won zijn beide wedstrijden in het kader 71/2 op zeer overtuigende wijze.

Uitstekend
In de eerste partij had hij zes beurten nodig, in zijn tweede partij wist hij zelfs in twee beurten te zegevieren. Hier ging een serie van 137 aan vooraf, een uitstekende prestatie.

Doordat Ad Koorevaar ook zijn eerste partij won in het bandstoten waren de eerste twee punten voor Wennekes.nl. De tweede partij wist Koorevaar niet binnen te slepen, al kwam hij dichtbij.

Lyon Megens kon deze middag geen moment voor gevaar zorgen. Hij verloor beide partijen in het kader 47/2. Komende zaterdag volgt de uitwedstrijd tegen Egersbeek.nl.

Steinhoff op weg naar titel
Steinhoff Constructions staat op de drempel van kampioenschap. Het team dat uitkomt in de eerste divisie won twee keer van Snelpost 11 uit Arnhem. Doordat Almere 83 tweemaal verloor, staan de Rumptenaren twee punten los van de nummer twee met nog twee speelronden te gaan.

Steinhoff Constructions heeft het kampioenschap nu in eigen hand, al moeten er nog wel vier duels gewonnen worden.

Ondanks de overwinningen werd er deze middag niet best gespeeld door de Rumptse spelers. Gerrie van Eck won twee keer in het libre, eenmaal met een serie van 147. Ook Marco Kivits wist zijn beide bandduels te winnen. Alleen Frank Vermeulen verloor een partij in het kader 47/2.

Zaterdag 23 maart volgt de volgende speelronde in Wychen tegen Verploegen Partycentrum.

André Bijl
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK