Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Wilskracht Haaften hield haar clubkampioenschappen.
• Wilskracht Haaften hield haar clubkampioenschappen. (Foto: Aangeleverd)

Kampioenschappen Wilskracht Haaften gezellig en spannend

  •   187 keer gelezen   Sport

HAAFTEN • In de gymzaal van De Burcht in Haaften was het zaterdag een gezellige drukte. Ongeveer 55 kinderen en elf kleuters streden tijdens een spannende en gezellige morgen om de onderlinge titel van gymvereniging Wilskracht.

Er waren prijzen te winnen per leeftijdscategorie en moeilijkheidsgraad van de oefening. Ook ontving de vereniging deze morgen een mooi geldbedrag van de COOP-statiegeld actie.

Het bedrag van 282,60 euro wil Wilskracht Haaften gebruiken voor de jaarlijkse, feestelijke seizoensstart van de jeugdleden.

Oefeningen
De meisjes lieten hun oefeningen zien op de balk, lange mat, brug en trampoline. Op de onderdelen gelijke brug, lange mat, ringen en trampoline lieten de jongens hun beste gymoefeningen zien.

Ook waren er veel kleuters aanwezig om iedereen te tonen wat zij allemaal al kunnen. Zij kregen na afloop allen een medaille voor hun prestaties.

Medailles
De gouden medailles werden zaterdag gewonnen door: Cris Bakker, Mirthe van Tuijl, Ellen Vaandering, Julie Kraaijeveld, Sanne van der Neut, Emma Kraaijeveld, Sofie van Asperen, Marlyn Wigmans, Elynn Bolle en Fenna den Toom.

De zilveren medailles waren voor: Vincent Takken, Lana Bambacht, Dewi de Wit, Yva Bolle, Jeslynn Hol, Nikki Mackiewicz, Jorieke van Kuilenburg, Marith Toten en Demi van Ingen.

De bronzen medailles gingen naar: Mila Ruitenbeek, Zoë Polderman, Laura de Jong en Kyra Toten.

Clubkampioenen 2019 werden: op de derde plaats Kyra Toten, tweede Demi van Ingen en op de eerste plaats Fenna den Toom.

André Bijl
Freelance-redacteur Het Kontakt Leerdam, Alblasserwaard en Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }