Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Jurgen de Ridder won zijn beide partijen overtuigend.
• Jurgen de Ridder won zijn beide partijen overtuigend. (Foto: Peter Verbeek )

Steinhoff presenteert zich als titelkandidaat

  •   73 keer gelezen   Sport

RUMPT • In de 1e divisie van de KNBB heeft Steinhoff Constructions van Carambole uit Rumpt glansrijk gewonnen van Topteam Goirle. Beide wedstrijden eindigden in een 6-0 overwinning voor Steinhoff.

Door deze twee overtuigende zeges staat het team nu op de tweede plaats in de 1e divisie op slechts twee punten van koploper Almere '83.

Afwachtend
In het libre speelde Jurgen de Ridder beide partijen met een grote serie uit (188 en 248). De beurten daarvoor waren afwachtend, maar De Ridder slaagde er toch in met mooie series de punten binnen te halen.

Frank Vermeulen etaleerde in het kader 47/2 opnieuw zijn supervorm. In slechts zeven en vijf beurten walste hij over zijn tegenstander heen.

Mooie series
Ook Vermeulen maakte mooie series van respectievelijk 92 en 100 punten. In het bandstoten deed Marco Kivits hetzelfde als zijn teamgenoten: de partij winnen met grote series.

Hoogtepunten
Kivits had met 26 en 23 punten zijn hoogtepunten en won beide wedstrijden erg sterk in vijftien en dertien beurten.

Komende zaterdag 16 februari staat de wedstrijd tegen Hektisch uit Huizen op het programma. Een sterke tegenstander die op de vijfde plaats bivakkeert en qua verliespunten pal achter Steinhoff Constructions staat.

André Bijl
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK