• Frank Vermeulen was prima op dreef.
• Frank Vermeulen was prima op dreef. Foto: Peter Verbeek

Steinhoff wint en verliest

Sport 236 keer gelezen

RUMPT • In de 1e divisie van de biljartcompetitie heeft Steinhoff Constructions van Carambole uit Rumpt verzaakt om tegen De Hazelaar uit Rosmalen een plaats op de ranglijst te klimmen.

In de eerste ontmoeting werd een mooie 4-2 overwinning neergezet, in het tweede duel lieten het team de zege uit handen glippen: 2-4.

In het libre kreeg Jurgen de Ridder er tweemaal van langs. In de eerste partij kreeg hij meerdere kansen om het duel naar zijn hand te zetten, maar op de beslissende momenten vond hij niet de juiste oplossing. Zijn tegenstander wist hier wel raad mee en besliste de partij. In de tweede ontmoeting was De Ridder kansloos en verloor in een beurt.

Oude vorm
In het kader 47/2 speelde Frank Vermeulen sterk met twee winstpartijen in zes en acht beurten. Vermeulen nadert zijn oude vorm en etaleerde dit ook deze middag. In het bandstoten speelde Marco Kivits een geweldige eerste partij met winst in tien beurten. Hij zag geen kans dit te herhalen en ging in de tweede partij onderuit.

Steinhoff Constructions staat vijfde op de ranglijst met vijf punten minder dan nummer een. Op 2 februari volgt de uitwedstrijd tegen koploper Bios uit Barneveld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden