Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Bridgeclub Lingewaal gaat ook op maandagmiddag spelen..
• Bridgeclub Lingewaal gaat ook op maandagmiddag spelen..

BC Lingewaal nu ook op maandag

  •   64 keer gelezen   Sport

ASPEREN • In september is bridgevereniging BC Lingewaal een proef gestart met het bridgen op maandagmiddag. Na drie maanden stelt het bestuur vast dat de proef is geslaagd. Vanaf 1 januari gaat de vereniging daarom ook op maandagmiddag spelen. 

Deelnemers die eerder waren gestopt vanwege het late uur op woensdagavond schoven opnieuw aan. Anderen wisselden de woensdagavond in voor de maandagmiddag en een groot aantal nieuwe bridgers vond de weg naar het Dorpshuis.

De vrije inloop en geen verplichte competitie werkt voor een aantal mensen heel goed. Ook gingen er leden van woensdagavond ook op maandagmiddag spelen.

Tweede speelmoment
Vandaar dat het bestuur van BC Lingewaal heeft besloten per 1 januari van de maandagmiddag een officieel (tweede) speelmoment van de vereniging te maken, met alle faciliteiten van dien. De laagdrempeligheid en afgeronde uitslagen per middag blijven hetzelfde.

Wel wordt aan deelnemers die blijvend komen bridgen op maandagmiddag gevraagd lid te worden van BC Lingewaal, omdat de vereniging nu huur moet gaan betalen.

Als deelnemers dat niet willen, kost het bridgen 2,50 per persoon per middag. Voor bridgers die dubbel spelen, wordt de contributie iets aangepast.

Belangstellenden
Er is nog plaats genoeg. Belangstellenden mogen twee keer vrijblijvend meespelen om de sfeer te proeven.

Nadere informatie bij Ineke van Klaveren via Inekevanklaveren@hotmail.nl of bellen met 0345-615188 of 06-51171399.

André Bijl
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK