Logo hetkontakt.nl/leerdam
• De teams van Carambole hadden zaterdag wisselend succes.
• De teams van Carambole hadden zaterdag wisselend succes.

Wennekes fors onderuit, Steinhoff pakt punten

  •   79 keer gelezen   Sport

HAPS • De tweede speelronde leverde geen punten op voor het Rumptse eredivisieteam Wennekes.nl.

In Haps tegen De Posthoorn/Snellen Horeca kregen de gasten twee keer een flinke tik. In de eerste ontmoeting waren de Rumptenaren nog dichtbij de overwinning. Ian van Krieken kwam maar veertien caramboles te kort. In het bandstoten miste Lyon Megens de laatste carambole.

In de tweede ontmoeting kwam alleen Ian van Krieken in de buurt van winst. Ook Patrick Niessen scoorde geen punten. Door deze nederlagen staat het team op de voorlaatste plaats. Op 27 oktober volgt thuis het duel tegen De Hazelaar Etikon met Frederic Caudron en Jean Paul de Bruyn.

Steinhoff Constructions
Het 1e divisieteam van Carambole, Steinhoff Constructions, kwam in Doetinchem tegen De Veemarkt in actie. Vooraf was al duidelijk dat het een moeilijke middag zou worden. Het team was dan ook dik tevreden met de twee punten die veroverd werden.

In de eerste ontmoeting behaalde alleen Marco Kivits in het bandstoten twee partijpunten, Jurgen de Ridder en Frank Vermeulen liepen tegen een nederlaag aan. In de tweede ontmoeting werden de ruggen gerecht en volgde de verdiende overwinning.

Marco Kivits won opnieuw het bandstootgevecht en ook de librepartij eindigde in winst: Jurgen de Ridder maakte in een beurt 250 caramboles.

Zaterdag 27 oktober speelt Steinhoff in Rumpt tegen het Alblasserdamse HWA.

André Bijl
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten