Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Belangstellenden kunnen bij TC Leerbroek kennis maken met de tennissport.
• Belangstellenden kunnen bij TC Leerbroek kennis maken met de tennissport.

Tennissen bij TC Leerbroek

  •   237 keer gelezen   Sport

LEERBROEK • Het bestuur van Tennisclub Leerbroek wil graag de bevolking van Leerbroek en de omliggende dorpen kennis laten maken met de tennissport.

In deze week wordt er een flyer rondgebracht waarin de vereniging de inwoners een aanbod doet. Voor de jeugd bestaat de mogelijkheid de komende weken op vrijdagavond vanaf half zeven tot half acht naar de tennisclub te komen. Senioren (17+) krijgen de kans om op woensdagavonden vanaf zeven uur kennis te maken.

Deelname aan de kennismakingsavonden is gratis. Op deze avonden zijn er leden aanwezig die uitleg geven over de tennissport. Voor rackets en ballen wordt gezorgd. Het dragen van sportschoenen is verplicht. Belangstellenden die zelf over een racket beschikken, mogen die natuurlijk meenemen.

"Kom gezellig vrijblijvend kennismaken met de tennissport", roept het bestuur belangstellenden op. Het adres van de club is Leerbroekseweg 5 in Leerbroek. "We zijn een kleinschalige vereniging met twee kunstgrasbanen waarop het hele jaar getennist kan worden."

Meer informatie is te vinden op de website van de club www.tcleerbroek.nl.

André Bijl
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK