• Gymnastiekvereniging Wilskracht uit Haaften is het nieuwe seizoen met een kamp begonnen.
• Gymnastiekvereniging Wilskracht uit Haaften is het nieuwe seizoen met een kamp begonnen.

Wilskracht opent seizoen met kamp

Sport 242 keer gelezen

HAAFTEN • Gymvereniging Wilskracht uit Haaften opende het nieuwe gymseizoen vrijdag en zaterdag met 'Kamp Wilskracht'.

Vanaf 16:00 uur stond de leiding klaar om de kinderen vanaf 6 jaar te verwelkomen op Boerencamping De Hoge Haren in Tuil. Nadat iedereen was gearriveerd en een slaapplekje had uitgezocht, was het tijd voor de eerste spelletjes. Rond 18:00 uur stonden de friet en snacks klaar.

Spelletjes
Na het eten waren er spelletjes gepland, zoals de puzzeltocht, levend Stratego en het weerwolvenspel. De allerkleinsten waren intussen lekker aan het dansen in de disco. Rond middernacht zat iedereen gezellig rond het kampvuur.

Zaterdagochtend werden de kinderen weer vroeg gewekt - vanaf half acht - waarna ze met een spelletje goed wakker konden worden. Na het ontbijt werden om tien uur de jongere kinderen ontvangen om verder mee te doen aan het zaterdagprogramma.

Deze ochtend werd er een zeskamp gehouden. Aan het slot werd ook de echte kampioen spijkerbroek hangen uitgeroepen.

Knakworstjes
Ter afsluiting van het kamp werd er gezamenlijk brood met knakworstjes gegeten. Dankzij de leiding, alle vrolijke kinderen, het bestuur van de gymvereniging, enkele vrijwilligers en het mooie weer werd het kamp ook dit jaar weer een geweldig succes.

Iedereen die kennis wil maken met gymnastiekvereniging Wilskracht is van harte welkom. De lestijden: maandag 18:00-19:00 uur: kinderen vanaf 9 jaar, maandag 19:00-20.00 uur: 10 jaar en ouder, woensdag 15:30-16:15 uur: meisjes 3 t/m 6 jaar, woensdag 16:15-17:00 uur: jongens 3 t/m 6 jaar, zaterdag 9:00-10:00 uur: kinderen vanaf 6 jaar en zaterdag 10:00-11:00 uur: kinderen vanaf 8 jaar.

Voor nieuwe leden zijn de eerste twee lessen gratis. De lessen vinden plaats in de sporthal in De Burcht van Haeften. Meer informatie: www.gymwilskracht.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden