Anna van der Meiden werd elfde.
Anna van der Meiden werd elfde. Foto: Stockfoto 123RF

Anna van der Meiden elfde

Sport 186 keer gelezen

STEENBERGEN • Anna van der Meiden uit Heukelum is tijdens het NK jeugdwielrennen in Steenbergen in categorie 6 meisjes op een mooie elfde plaats geëindigd.

De Heukelumse reed een sterke race, maar werd bij de finish gehinderd door achterblijvers.

Aan het einde van de middag maakte Luna Kers uit Beesd haar NK-debuut in categorie 3. In de stromende regen wist ze stand te houden en een knappe 33e plaats te behalen.

Volgend jaar is de organisatie van het het NK jeugdwielrennen in handen van Jan van Arckel. Het kampioenschap vindt dan plaats in Ameide.

• Tik Tak Tok Paasfestijn bij MHC Vianen.
100 kinderen genieten van Tik Tak Tok Paasfestijn bij MHC Vianen fotoserie 14 uur geleden
Toegankelijk West Betuwe zoekt interactie en organiseert avond in Heukelum Nieuws 17 uur geleden
• Van radio's tot koffiezetapparaten en knuffels, alles wordt gerepareerd.
Repair Café Leerdam-Noord van start: 'Goed voor milieu én portemonnee' Nieuws 19 uur geleden