• Ook dit jaar wordt het Robert Mars Toernooi gehouden.
• Ook dit jaar wordt het Robert Mars Toernooi gehouden. Foto: Aangeleverd

Kika-markt bij Robert Mars Toernooi

Sport 295 keer gelezen

BEESD • Komende zaterdag 2 juni vindt op en om de voetbalvelden van Beesd het Robert Mars Toernooi voor KiKa plaats.

Voor de zevende keer wordt dit toernooi gecombineerd met een leuke, zeer gevarieerde markt en verschillende verlotingen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan KiKa.

Op het gerenoveerde sportpark Molenzicht in Beesd strijden vele kinderen op een sportieve manier om een plek in de finale aan het eind van de dag. Maar voor het zover is, staat er eerst nog heel veel te gebeuren.

Alle belangstellenden worden van harte uitgenodigd om de opening, die traditiegetrouw om 9:00 uur op een emotionele en spectaculaire manier zal plaatsvinden, bij te wonen.

Markt
Vanaf dat moment kan ook de markt met zo'n dertig kramen bezocht worden. Er is werkelijk voor iedereen wat te vinden, te eten of te winnen.

Het is de Vrienden van Robert Mars ook dit jaar weer gelukt prachtige prijzen gesponsord te krijgen en de kramen te vullen met nieuwe en tweedehands spullen die voor een habbekrats te koop zijn.

Het is de bedoeling om samen met de bezoekers voor de zevende keer een sportieve en gezellige dag te organiseren, waarop de vele spelers, begeleiders en bezoekers nog jaren met een lach op hun gezicht aan terug kunnen denken.

De organisatie en hun vele trouwe vrijwilligers herdenken met dit toernooi Robert Mars die zeven jaar geleden overleed en ze proberen aan het eind van de dag opnieuw een prachtig bedrag aan KiKa te overhandigen.

Nadere informatie is te vinden op de site www.robertmarstoernooi.nl en de facebookpagina van dit toernooi.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden