• Leerdam maakt zich op voor de finales van het schoolvoetbal.
• Leerdam maakt zich op voor de finales van het schoolvoetbal. Foto: Aangeleverd

Finales schoolvoetbal komende vrijdag

Sport 1.116 keer gelezen

LEERDAM • Sinds het bestaan van het schoolvoetbal in Leerdam worden dit jaar voor het eerst de finales niet op Koningsdag gehouden. In overleg met de basisscholen is besloten om het dit jaar een weekje eerder te houden en wel op vrijdag 20 april.

Het belooft vrijdag in ieder geval mooi weer te worden. De voorrondes zijn gespeeld en daarin is gezweet, gescoord en gewonnen. Vanuit de drie verschillende voetbalmiddagen zijn acht finalisten gekomen.

Finales
Deze nemen het vrijdag tegen elkaar op, op de velden van Leerdam Sport. Om 15:00 uur beginnen de eerste twee finales van de categorie groep 5/6. Bij de meiden voetballen CBS Juliana tegen CBS Klim Op. En bij de jongens de Koningin Wilhelmina tegen het jongensteam van CBS Juliana.

Vervolgens trekken de meiden van groep 7/8 ten strijde. In deze finale spelen CBS Juliana tegen de Floris Radewijnsz.

Het voetbalgala wordt afgesloten door de jongens in de categorie groep 7/8: Floris Radewijnsz tegen Koningin Wilhelmina.

Bijdrage
Om het schoolvoetbal ook volgend jaar weer te kunnen organiseren, wordt bezoekers een kleine bijdrage gevraagd. Het entreeticket voor kinderen tot en met 12 jaar kost € 0,50, een (jong) volwassene betaalt € 1,-.

De organisatoren van Jeugd Actief bedanken LRC en Leerdam Sport voor hun medewerking. "Mede door de inzet van de vrijwilligers van deze clubs is het schoolvoetbal tot zover weer een groot feest geweest."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden